Er du på udkig efter et gennemsnitligt udbytte på 12 % om året?

Den mest avancerede kortfristede peer-to-peer-investeringsplatform i verden

INTRODUKTION

TrustBuddy er et unikt selskab på markedet for peer-to-peer-långivning, som formidler 30-dages mikrolån mellem private i beløbsstørrelsen 100-600 euro. Vore udlånere belønnes med et estimeret udbytte på op til 12 % p.a. efter tab, idet de investerede midler genplaceres i systemet, hvilket skaber en højere omsætning af kapital (i gennemsnit 3 gange årligt) i modsætning til traditionelle opsparingsformer. TrustBuddy er i dag verdens største peer-to-peer-udlåner af mikrolån og er aktiv i 11 europæiske lande.  TrustBuddy sikrer kvaliteten af sin lånportefølje ved at bede alle kvalificerede låntagere om at gennemgå en stringent kreditscoringssproces.

KOM I GANG ALLEREDE I DAG

VERDENS FØRSTE BØRSNOTEREDE P2P-SELSKAB – OG DET STØRSTE AF SIN SLAGS

TrustBuddy er aktiv i 11 lande og har kontorer i både Sverige, Finland, Norge, Danmark, Spanien og Polen

Styrken ved produktetHvorfor kan vores udlånere lide det?

Udbytte

Alle långivere har mulighed for at få op til 12 % i udbytte p.a. efter tab.

Likviditet

Det er altid muligt at trække 90 % af den investerede kapital ud.

Investering på tværs af landegrænser

Invester i alle TrustBuddys markeder uden at skulle betale typiske handelsgebyrer eller provision.

Gennemsigtighed

Investeringsoversigt, som opdateres dagligt

Gratis ydelser

Det er gratis at blive medlem, indbetale og hæve penge. Og vore långivere skal ikke betale noget for at bruge vore produkter.

Enkelhed

Det er ingen grund til at bruge masser af tid på at administrere din låneportefølje. Det klarer TrustBuddy for dig.

ÅBEN EN KONTO, OG PRØV DET SELV.

Åben en konto og prøv selv

TABSRATE

Hos TrustBuddy låner vi kun vore långiveres midler ud til låntagere, som er i stand til at betale deres lån tilbage. Det er essentielt for TrustBuddy-systemet, at vore produkter er til at betale – det øger nemlig kvaliteten af vore långiveres porteføljer og sikrer, at vores forretningsmodel er karakteriseret ved en høj etisk standard. TrustBuddy afviser i gennemsnit 60 % af alle lånansøgninger i de nordiske lande og 90 % i Polen og Spanien. Alle låntagere skal godkendes af vores strenge kreditevalueringsproces, hvilket gør TrustBuddy i stand til at sikre vore långivere en lav tabsrate på omkring 3-4 %.

DU ER KUN ÉT KLIK VÆK FRA EN GOD INVESTERING

DEN GENNEMSNITLIGE RENTESATS HOS TRUSTBUDDY

Nedenfor kan du se vore långiveres gennemsnitlige udbytte over de seneste 36 måneder. Det er sammenholdt med The MSCI World Index og Pimco Income Fund.

SELSKABETS HISTORIE OG FINANSIEL INFORMATION

Midt i den globale økonomiske krise i 2009 fik TrustBuddys grundlægger og administrerende direktør Jens Glasø idéen til TrustBuddy – som reaktion på de negative tendenser, han så, på investeringsmarkedet. Siden da er TrustBuddy vokset fra en virksomhed, der formidlede udlån til en værdi af 52,5 mio. svenske kroner i 2010 og 528 mio. svenske kroner i 2013, med en forventning på omkring 1,5 mia. svenske kroner i 2014. 

TrustBuddy International AB er verdens eneste børsnoterede peer-to-peer-selskab, der er registreret på Stockholm NASDAQ OMX.

VIL DU GERNE HAVE MERE INFORMATION OM SELSKABET?

TrustBuddy i nyhederneHVAD SYNES DIVERSE MEDIER OM TRUSTBUDDY?

FAQ

Her er en kort liste med de spørgsmål, vi ofte bliver stillet. Ønsker du yderligere information om TrustBuddy, eller har du brug for hjælp, er du velkommen til at ringe til os på +45 36 94 45 49 eller sende en e-mail til: danmark@trustbuddy.comSome description

 • Konto Type

  Enkel oversigt over alle investeringer. TrustBuddy långiveres konto er tilgængelig online på alle tidspunkter af døgnet.

 • Gebyrer

  Der er ingen gebyrer for TrustBuddy's långivere.

 • Kan jeg registrerer som et firma?

  Ja, vi glæder os over at virksomheder har lyst til at bruge vores udlånsplatform. Kontakt os via telefon eller e-mail for at få mere information.

 • Minimum / Maximum investering

  Vi har kun en nedre investeringsgrænse på 500 DKK

 • Minimumsalder

  Du skal være 18 år for at åbne en konto i overensstemmelse med den Dansk finansiel lovgivning.

 • Spredning af risikoen

  TrustBuddy's platform spreder automatisk dine investererede penge ud på mange forskellige lån fordelt på puljer af 100 kroner.

 • Får jeg 12% i afkast hvert år?

  Hver långiver kan forvente at få 12% tilbage efter tab om året. TrustBuddy kan ikke garantere afkastet, da TrustBuddy ikke er en bank, men det er i TrustBuddy´s yderste interesse at holde vores långivere glade, da der ellers ingen kapital er til at give vores låntagere. Der kan være år, hvor TrustBuddy genererer højere eller lavere afkast end den angivne 12%. Siden vi startede i april 2010 har vi leveret i gennemsnit hvert år; 2010 - 13,4%, 2011 - 13,3%, 2012 -18,8%, 2013 - 11%

 • Tabsrate

  Vores mål er at holde det mellem 3-4%. Det historiske gennemsnit er på 2%.

 • Foreign Exchange (FX) & Bankoverførselsomkostninger

  Investorer fra Tyskland, Holland, Storbritannien og USA vil stå for bankoverførsels og FX omkostninger for hver investering. Når kapitalen først har nået TB platformen kan långiver overføre kapital uden omkostninger mellem TrustBuddy's andre lande. BEMÆRK, at Investering af et lille beløb fra udlandet kan vise sig at være blive en dyr affære, fordi overførselsomkostningerne kan have en stor indvirkning på den indskudtekapital.

 • Skat

  Alle långivere er forpligtede til at opgive deres renteindtægter i deres årsopgørelse hos SKAT.

 • Geninvestering

  Dit afkast vil blive tilføjet som udlånskapital i det øjeblik at den respektive låner betaler sit lån tilbage. TB geninvesterer automatisk din kapital for at kunne generere dit forventede afkast på 12% pa

 • Afkast når et lån bliver fornyet

  TrustBuddy krediterer hver långiver 3% rente på op til 12%, når en låntager fornyer et lån. Afkastet fra fornyelser vil først blive realiseret når låntager har betalt lånet tilbage i fuldt omfang. Du vil få et fuldt overblik over andelen af ​​avancerede og realiserede renter inde på din konto. Udbetalte lån som tilbagebetales inden for gratisperioden på 14 dage giver ingen afkast for hverken långiver eller TrustBuddy.

Safe and trustworthy

Lad os vise dig, hvordan 12 % om året ser ud.